Nina Badrić ljubiteljica je domaćih i svjetskih dizajnerskih odjevnih komada i modnih dodataka, ali i cjenovno prihvatljivih street style brendova koje rado nosi u privatnim trenucima i na pozornici.

Galerija Nina Badrić uvijek plijeni poglede svojim stilom Zara, hlače visokog struka na vezanje sa cvjetnim uzorkom Zara, cvjetni komplet +0 Zara, pamučna bluza cvjetnog uzorka s dugim rukavima

Nina Badrić ljeto provodi na moru – odmarajući u njezinoj omiljenoj Jelsi na Hvaru, ali i održavajući koncerte u Hrvatskoj i regiji. Na svojim društvenim mrežama često pruža inspiraciju za modne igre – bez obzira ide li na plažu ili na nastup.

Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i fotografije u vrlo ležernoj kombinaciji u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen. Na fotografijama nosi nešto stariji komplet iz Zare koji je u međuvremenu rasprodan.


Točnije, nosi pamučnu bluzu dugih rukava i odgovarajuće hlače visokog struka s upečatljivim cvjetnim uzorkom koje se vežu na predjelu struka. Zajedno u kombinaciji ova dva komada izgledaju poput kakvog trendovskog kombinezona.

Mogu se nositi i odvojeno. Uz cvjetne hlače visokog struka sjajno će se sljubiti običan top s kratkim rukavima, što je, primjerice, dokazala i mlada meksička glumica Cassandra Sanchez Navarro na plakatu filma „Cindy La Regia“ iz 2020. godine.


Nina Badrić je ovu upečatljivu kombinaciju sparila s crno-crvenim sunčanim naočalama mačkastih okvira, a uz nju je ponosno pozirao i njezin novi kućni ljubimac, preslatki bijeli bišon po imenu Toto.

 

Zara, hlače visokog struka na vezanje sa cvjetnim uzorkom Zara, hlače visokog struka na vezanje sa cvjetnim uzorkom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Nina Badrić u jednoj od najljepših ljetnih haljina kojoj ne trebaju nikakvi posebni dodaci Nina Badrić Haljina brenda Zimmermann Nina Badrić u haljini brenda Zimmermann +4 Nina Badrić

Ljetni favorit Nine Badrić: Efektna haljina koju pjevačica ima u dvije boje Nina Badrić Haljina brenda Krie Design +0 Nina nosi haljinu brenda Krie Design

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju