Čini se da je pjevačica Nina Badrić pronašla savršenu ljetnu haljinu. Nakon sive, u svoj je ormar dodala i narančastu haljinu domaćeg brenda Krie Design.

Nina je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u dugoj narančastoj kreaciji s jednim spuštenim ramenom.

Haljinu krase efektne rese cijelom dužinom, a trenutačno se nalazi na sniženju pa umjesto 120 košta 96 eura.

Haljina brenda Krie Design Haljina brenda Krie Design (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dio je ljetne kolekcije imena Summer getaway collection, a udoban kroj, detalji koji ne prolaze neprimijećeno i divna boja čine je idealnim komadom za uživanje na godišnjem odmoru.

Nekoliko dana ranije Nina je objavila fotografiju na kojoj pozira u sivoj verziji haljine. Tada je haljinu uparila sa zlatnim sandalama s ravnim potplatom, a ovaj put uživa bosonoga na moru.

Uz haljinu nosi samo slamnati šešir sa širokim, neravnim obodom.

"Žena koja odiše elegancijom", "Divna ženo", "Ljepoto", samo su neki od komentara na fotografiju i njezino ljetno izdanje.

  Nina Badrić zablistala u haljini koju krase baš posebni detalji Nina Badrić Haljina modnog brenda Zimmermann Haljina modnog brenda Zimmermann +1 Haljina modnog brenda Zimmermann

Nina Badrić: Haljina kao za vile koja dolazi s pričvršćenom metalnom ogrlicom Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 7 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 2 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 6 +5 Nina Badrić nosi haljinu brenda Taller Marmo

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju