U zagrebačkom hotelu Esplanade održano je predstavljanje knjige „Sudnji dan“. U pitanju je kriminalistički roman inspiriran istinitim slučajem kojeg su napisali Petar Čeferin, poznati slovenski odvjetnik za kazneno pravo i ljudska prava, te istraživački novinar Vasje Jager.

Galerija Nina Badrić u haljini brenda Self-Portrait Nina Badrić nosi sandale Azia s potpisom brenda Jimmy Choo Nina Badrić +2 Jimmy Choo Azia 95

Brojne poznate osobe iz svih sfera javnog života prisustvovale su promociji, a među njima je bila i naša glazbena diva Nina Badrić.

Lijepa Nina za ovu prigodu odjenula je haljinu koja vas iste sekunde lansira u centar pažnje. Naime, odabrala je midi model brenda Self-Portrait u predivnoj nijansi ružičaste boje koja je, zahvaljujući popularnosti filma Barbie, i dalje među najtraženijim ovogodišnjim bojama.

Nina Badrić u haljini brenda Self-Portrait Nina Badrić u haljini brenda Self-Portrait (Foto: Nera Simic/Cropix)

Ljubiteljicama dobrih štikli sigurno je za oko zapeo njezin model koji u drugi plan baca čak i sjajnu haljinu. Naime, Nina je nosila sandale s potpisom brenda Jimmy Choo. Gotovo da nema svjetske zvijezde koja u svom ormaru nema jedne štikle Jimmyja Chooa, poput salonki Love, luksuznih natikača s visokom potpeticom Bing ili pak sandala iz linije Azia koje ima i Nina.

Nina Badrić nosi sandale Azia s potpisom brenda Jimmy Choo Nina Badrić nosi sandale Azia s potpisom brenda Jimmy Choo (Foto: Nera Simic/Cropix)

Model metalik finiša (ili teksture tekućeg metala, kako brend opisuje ovaj tip finiša) savršen je za svečane prigode. Razigrat će jednostavne i neutralne odjevne komade ili pak one efektne učiniti još upečatljivijim, kao što je to napravila Nina spojivši dominantnu haljinu s ovim slavnim štiklama.

Jimmy Choo Azia 95 Jimmy Choo Azia 95 (Foto: Jimmy Choo)

Štikle s trendovskim četvrtastim prednjim dijelom imaju potpeticu od 95 milimetara, ali u ponudi brenda postoji i model s višom varijantom potpetice od 110 milimetara.

Jimmy Choo Azia 95 Jimmy Choo Azia 95 (Foto: Jimmy Choo)

Nina Badrić blistala u kombinaciji u kojoj svaka žena može izgledati kao filmska diva Nina Badrić na Ljetnoj pozornici u Nišu 2021. Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 1 Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 2 +3 Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 3

Nina i Severina: Koja dama nosi bolji model obožavanih natikača? Hermes natikače Nina Badrić Nina Badrić i Severina +2 Hermes natikače

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju