Katolička crkva svakog 12. siječnja obilježava spomendan sv. Tatjane Rimske, a na isti dan sve Tatjane slave svoj imendan. Prema jednoj teoriji, ime Tatjana romanskog je podrijetla te potječe od muških imena Tatius i Tatianus.

Kasnije se proširilo u druge kulture i zemlje, a posebno veliku popularnost doživjelo je u Rusiji.

Prema numerološkim analizama, osobe koje nose ime Tatjana vrlo su hrabre i moćne. Prije svega ih karakteriziraju inteligencija i oštar um, a na glasu su kao odane osobe.

Tatjane su emotivne osobe koje često teško izražavaju svoje osjećaje.

Na prvu baš i nisu komunikativne i teško izražavaju svoje mišljenje, ali samo kada se nalaze na nepoznatom terenu i s nepoznatim ljudima. Kada su među svojima, onda su otvorene i obožavaju duge analitičke razgovore.

Spontanost im nije jača strana. Imaju potrebu biti temeljite, vole kad je sve na svojem mjestu i vole red u svim životnim aspektima, ali ponekad im je teško držati sve konce u svojim rukama i postići taj sklad i red koji toliko priželjkuju.

Važno im je da ostvare sve svoje ciljeve jer se ne osjećaju ispunjeno ako ih stalno stavljaju na stranu, pogotovo ako ih zanemaruju zbog potreba sebičnih ljudi.

Nevena Kakve su osobe koje nose ime Nevena?

Julija Kakve su osobe koje nose ime Julija?

Anđela Kakve su osobe koje nose ime Anđela?

Marija Kakve su žene koje nose ime Marija?

Silvija Kakve su osobe koje nose ime Silvija?

Ivane slave imendan 27. prosinca Kakve su osobe koje nose ime Ivana?

Viktorija Kakve su osobe koje nose ime Viktorija?

Sretan imendan! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju