Uskrs je pred vratima, pa mnogi već razmišljaju što bi svojim mališanima mogli staviti u gnijezdo. Police trgovina i internetske stranice već su prepune raznih ideja, a neke se baš ističu dizajnom i kvalitetom.

Galerija Plišani zeko u haljinici Plišani zeko u haljinici Plišani zeko u haljinici +1 Temu, 4,32 eura

Ako biste najmlađima htjeli pokloniti nešto baš posebno, možda će vam se svidjeti plišani zeko s dugim ušima koji se nalazi na stranicama internetske trgovine Temu. Jedan je to od onih proizvoda koji su dobili same petice, a zadovoljni roditelji ističu da je ova slatki i mekani zeko postao najbolji prijatelj njihovoj djeci.

Plišani zeko u haljinici Temu, 4,32 eura (Foto: Temu)

Dolazi u ružičastoj boji, ima duge uši i šarmantne trepavice, a poseban je po simpatičnom outfitu – haljinici koja dolazi u ružičastoj i plavoj boji te mašni koja igra ulogu ukosnice. Ovi su medeni zečići dobili same pohvale, ponajviše zbog odlične kvalitete, ali i činjenice da se lako mogu oprati u perilici rublja, bez straha od oštećenja.

Plišani zeko u haljinici Temu, 4,32 eura (Foto: Temu)

Osim što će oduševiti klince, odličan su ukras uskrsnog doma, pa biste ih mogli pokloniti i sami sebi i postaviti na najdraže mjesto u domu. 

Ako vam se svidio ovaj slatki plišanac, možete ga pronaći na stranicama internetske trgovine Temu, a za jedan primjerak treba izdvojiti 4,32 eura.

Plišani zeko u haljinici Temu, 4,32 eura (Foto: Temu)

Vaza u obliku zeca zgodan je detalj za uređenje uskrsnog doma Vaza u obliku zeca Vaza u obliku zeca Vaza u obliku zeca +0 Vaza u obliku zeca 15 prijedloga uz koje će uskrsni stol izgledati kao iz slikovnice Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola +11 Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju