Ljubiteljicama cvijeća vaze su jedan od najdražih dodataka u domu, a police trgovina već su prepune primjeraka koji se uklapaju u proljetno i uskrsno uređenje doma. Jedna lijepa vaza odličan je poklon dragoj osobi i super ideja ako već razmišljate o uskrsnim poklonima.

Galerija Vaza u obliku zeca Vaza u obliku zeca Vaza u obliku zeca +0 Uncommon Goods

Jedan takav primjerak skriva se na stranicama internetske trgovine Uncommon Goods. Radi se o slatkoj vazi u obliku zeca, posebno po nježnoj boji i velikim, ružičastim ušima. Zeko je simbol Uskrsa, nježnosti, nevinosti i sreće i pravi je vjesnik proljeća, posebno kad ga zamišljamo kako skakuće kroz cvjetnu livadu.

Vaza u obliku zeca Vaza u obliku zeca ručno je izrađena i oslikana (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ručno rađena vaza stvara baš takav dojam u domu i odlično će primiti svaku vrstu cvijeća, bile to ruže, tulipani ili pak poljsko cvijeće. Osim što je izrađena od kvalitetne keramike, vaza je i ručno oslikana, a zadovoljni korisnici hvale njezinu kvalitetu.

Vaza u obliku zeca Uncommon Goods (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ako vam se svidjela ova zgodna vaza, možete je pronaći na stranicama internetske trgovine Uncommon Goods, a za jedan primjerak treba izdvojiti 76,95 eura.

Simpatična proljetna vaza u obliku jagode ublažit će iščekivanje omiljenog voća Temu.com,12,78 eura Temu.com,12,78 eura Temu.com,12,78 eura +1 Temu.com, 12,78 eura Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju