Iako je prošle godine Malta završila svoje natjecanje na visokom 7. mjestu, mlada pjevačica Emma Muscat ove godine nije uspjela izboriti niti ulazak u finale.

Svojom pjesmom I Am What I Am 22-godišnja malteška predstavnica možda nije očarala europsku publiku, ali je njen efektan, eurovizijski stajling svakako ostavio upečatljiv dojam.

Kratka haljinica sačinjena od malih ogledala koja reflektiraju cijelu scenu oko nje savršeno joj je pristajala, a uz takvu posebnu haljinu pretjerani modni dodaci nisu niti bili potrebni. Sjajne tenisice na sceni i visoki rep koji je Emma Muscat nosila, stajlingu su donijeli dozu mladenačke lepršavosti i nesputanosti na sceni. Iako nije prošla u finale, Emma je svojom haljinom i nastupom poslala važnu poruku.

Malteška predstavnica objasnila je da su platforma, haljina i klavir izrađeni od ogledala koja odražavaju nas same. Svaki oblik je drugačiji, ali, u isto vrijeme, svi su isti. Pjesmom je htjela dokazati da smo svi mi autentični i da to trebamo slaviti, a to je pokazala i kroz odabir outfita.

Slika nije dostupna Crna Gora na Eurosongu: Poseban detalj na koji su potrošene stotine sati rada

Slika nije dostupna Konstrakta: Nastup na Eurosongu u najpoznatijim cipelama s hrvatskim potpisom

Svoj nastup započela je za glasovirom, na koji se zatim uspela, da bi na kraju zaplesala pozornicom u svojoj blještavoj haljinici. Emma Muscat od nakita je nosila jednostavne naušnice i narukvicu, a dramatičnim make-upom postigla je izgled koji nalaže eurovizijska pozornica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju