Iako je prošle godine Malta završila svoje natjecanje na visokom 7. mjestu, mlada pjevačica Emma Muscat ove godine nije uspjela izboriti niti ulazak u finale.

Galerija Predstavnica Malte Emma Muscat nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga - 3 Predstavnica Malte Emma Muscat nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga - 5 Predstavnica Malte Emma Muscat nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga - 4 +2 Predstavnica Malte Emma Muscat nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga

Svojom pjesmom I Am What I Am 22-godišnja malteška predstavnica možda nije očarala europsku publiku, ali je njen efektan, eurovizijski stajling svakako ostavio upečatljiv dojam.

Predstavnica Malte Emma Muscat nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga - 6 U jednom trenutku, Emma je skočila na glasovir koji je svirala (Foto: AFP)

Kratka haljinica sačinjena od malih ogledala koja reflektiraju cijelu scenu oko nje savršeno joj je pristajala, a uz takvu posebnu haljinu pretjerani modni dodaci nisu niti bili potrebni. Sjajne tenisice na sceni i visoki rep koji je Emma Muscat nosila, stajlingu su donijeli dozu mladenačke lepršavosti i nesputanosti na sceni. Iako nije prošla u finale, Emma je svojom haljinom i nastupom poslala važnu poruku.

Malteška predstavnica objasnila je da su platforma, haljina i klavir izrađeni od ogledala koja odražavaju nas same. Svaki oblik je drugačiji, ali, u isto vrijeme, svi su isti. Pjesmom je htjela dokazati da smo svi mi autentični i da to trebamo slaviti, a to je pokazala i kroz odabir outfita.

Predstavnica Crne Gore na Eurosongu - 1 Crna Gora na Eurosongu: Poseban detalj na koji su potrošene stotine sati rada

Konstrakta na eurovozijskom nastupu u Torinu Konstrakta: Nastup na Eurosongu u najpoznatijim cipelama s hrvatskim potpisom

Svoj nastup započela je za glasovirom, na koji se zatim uspela, da bi na kraju zaplesala pozornicom u svojoj blještavoj haljinici. Emma Muscat od nakita je nosila jednostavne naušnice i narukvicu, a dramatičnim make-upom postigla je izgled koji nalaže eurovizijska pozornica.

Predstavnica Malte Emma Muscat nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga - 4 Zanimljiv nastup mlade malteške predstavnice na Eurosongu (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju