U Milanu je sinoć održana dodjela MTV EMA glazbenih nagrada. Mnoge zvijezde odlučile su zablistati u svojim najboljim izdanjima, a neke su nam priuštile i velike modne gafove o kojima se danas priča više nego o glazbenim nastupima ili dobitnicima nagrada

Titula najgore odjevene žene na dodjeli MTV-jevih glazbenih nagrada odlazi u ruke Elettre Lamborghini, nasljednice bogatog talijanskog industrijalista Feruccia Lamborghinija.

Mlada bogatašica odjenula je 'golu' haljinu s crnim čipkastim detaljima. Grudi je zaštitila od pogleda posebnim umetcima, a umjesto standardnih gaćica odjenula je oskudni C-string, minijaturne gaćice koje štite samo liniju intimne zone i dizajnirane su upravo za provokativne modele haljina s prozirnim dijelovima ili visokim prorezima.

Elettra je napravila veliki prekršaj i prilikom odabira C-stringa te odjenula bijeli model koji je 'upadao' u oči, ali pogriješila bi i da je odabrala model boje tijela jer njezina haljina jednostavno otkriva previše i ostavlja dojam neukusa.

U galeriji pogledajte koje su još žene našle na listi najgore odjevenih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju