Kombinezoni, baš kao i odijela, nisu česti izbor za crveni tepih, ali kako odlično mogu postići sve ono što očekujemo i od ženstvene haljine pokazala nam je Carmen Electra

Četrdesetogodišnji model i glumica Carmen Electra koja je slavu stekla isticanjem svojih tjelesnih atributa, barem se privremeno odmaknula se od filmske industrije kao aktivna sudionica, te u filmovima uživa kao uzvanica na premijerama.

>> Tko se boji odijela još?

Pojavila se tako i na premijeri filma 'Movie 43' u Los Angelesu, ali umjesto u kratkoj i uskoj haljini poglede je poput magneta privlačila šik kombinezonom.

>> Seksi kombinezon koji ne trpi grudnjak

Naglašenog struka te modernom verzijom romantične čipke koja leđa učinila još senzualnijim adutom ovaj je modni komad širokih nogavica bio izvrstan primjer kako se uz minimalno pokazivanje kože postiže maksi učinak.

A kako izgledaju kombinezoni u visokoj modi za proljeće/ljeto ove godine, vidjeli smo na aktualnom tjednu mode u Parizu na kojem je Stephane Rolland predložio njegovu maksi varijantu, ali ne po stupnju seksepilnosti već volumena i ekstravagantnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju