Iako više nije česta gošća crvenih tepiha, kada se pojavi u javnosti Jennifer Aniston uvijek zablista punim sjajem. To je i potvrdila pojavivši se na premijeri filma održanoj u Los Angelesu u kombinaciji koja ističe njezina dva najmoćnija aduta

Otkako se zaljubila Jennifer Aniston u potpunosti je promijenila životne prioritete te se osim sebi posvetila i svom partneru te budućem suprugu Justinu Therouxu. Lijepa glumica više nije glavna zvijezda crvenih tepiha već je njezino pojavljivanje u javnosti vrlo rijetko i dozirano.

>> Sasvim drugačija Jennifer Aniston

Jen se tako pojavila na premijeri filma 'Call Me Crazy: A Five Film', a za ovu priliku je odabrala kombinaciju koja ističe njezina dva glavna aduta - najpoželjniju frizuru i besprijekorne noge.

>> Jennifer Aniston: Lijepa i bez šminke

Popularna glumica je za crveni tepih odabrala crne kratke hlačice koje je iskombinirala uz dugački korzet na preklop zanimljivog, decentnog dekoltea.

Uz elegantan stajling savršeno su se uklopile i decentne salonke koje su savršeno naglasile njezine vitke noge te jednostavna frizura s dugim šiškama na stranu, podignutu u visoki konjski rep.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju