Malo je potrebno da bi se kombinacija bazirana na jednostavnim odjevnim komadima pretvorila u efektno izdanje koje krade poglede. Sve što vam treba je pokoji upečatljiv modni dodatak i spektakularne cipele.

Galerija Street style izdanje s ružičastim štiklama Street style izdanje s ružičastim štiklama Street style izdanje s ružičastim štiklama +3 Street style izdanje s ružičastim štiklama - 3

Primjerice, zgodna dama koju često viđamo na zagrebačkoj špici u odličnim kombinacijama pokazala je kako se neutralni odjevni komadi lako transformiraju upravo uz pomoć navedenih modnih aduta.

Bijeli prsluk i klasične hlače visoka struka u istoj boji vjerojatno ne bi bili zamijećeni u tolikoj mjeri da ih nije spojila s cipelama koje privlače pažnju na svakom koraku.

U pitanju je model brenda Steve Madden pod nazivom Valorous što u prijevodu s engleskom znači hrabar ili onaj koji iskazuje hrabrost.

Street style izdanje s ružičastim štiklama Street style izdanje s ružičastim štiklama od 10,5 centimetara (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uistinu se radi o hrabrom modelu, pogotovo kada su u pitanju dnevne prigode u kojima najčešće viđamo manje efektnu obuću. Satenska salonka u boji fuksije ukrašena je sitnim cirkonima, a ima potpeticu visoku 10,5 centimetara.

Street style izdanje s ružičastim štiklama Salonka Valorous brenda Steve Madden (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Naša street style zvijezda odabrala je i torbicu koja se stilski podudarala s cipelama. Maleni model s lančanom ručkom također dolazi u sličnoj jarkoj nijansi ružičaste te je ukrašen cirkonima.

Street style izdanje s ružičastim štiklama Street style izdanje s ružičastim štiklama Stevea Maddena (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dama iz Zagreba u haljini koju se mnogi ne usude nositi tijekom dana Haljina brenda Zara Šljokičasta haljina iz Zare Street style izdanje sa zagrebačke špice +1 Plavokosa dama na zagrebačkoj špici u šljokičastoj haljini

20 fotografija koje dokazuju da Hrvatice vole dobre štikle Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba +17 Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju