Već se tjednima nalazimo u vrlo promjenjivom razdoblju, a pred nama je i proljeće koje će nam tradicionalno donijeti nestabilno vrijeme i kiše. S prvim kapima uglavnom svi bacimo pogled na svoje cipele i razmišljamo o tome jesu li adekvatne za kišno vrijeme i hoće li slučajno promočiti.

Galerija Chanelove gumene čizme na zagrebačkoj špici Chanelove gumene čizme na zagrebačkoj špici Lori Harvey u Chanelovim gumenim čizmama +7 Irina Shayk u Chanelovim gumenim čizmama iz kolekcije za jesen/zimu 2018./2019.

S gumenim čizmama takvih pitanja i briga nema. Upravo zato mnoge žene u svom ormaru imaju jedan par za takve vremenske prilike, a s obzirom na ponudu raznovrsnih modela na tržištu stvarno nije problem pronaći neke po vlastitom ukusu.

Irina Shayk u Chanelovim gumenim čizmama iz kolekcije za jesen/zimu 2018./2019. Irina Shayk u Chanelovim gumenim čizmama iz kolekcije za jesen/zimu 2018./2019. (Foto: Profimedia)

Čak i slavne modne kuće lansiraju svoje varijante gumenih čizama, a jedna od njih je i cijenjena francuska modna kuća Chanel. Upravo smo njihov model vidjeli u dva recentna street style izdanja sa zagrebačke špice.

Chanel, prêt-à-porter, jesen/zima 2022./2023 Chanel, prêt-à-porter, jesen/zima 2022./2023 (Foto: Profimedia)

Dvije zgodne dame prošetale su centrom grada Zagreba u Chanelovim gumenim čizmama predstavljenim u prêt-à-porter kolekciji za jesen/zimu 2022./2023. godine.

Chanel, prêt-à-porter, jesen/zima 2022./2023 Chanel, prêt-à-porter, jesen/zima 2022./2023 (Foto: Profimedia)

Ovaj model napravljen je od prirodne gume, kaučuka, i zahvaljujući tome znatno je mekši, fleksibilniji i dugotrajniji nego modeli napravljeni od sintetičke gume.

Francuski Vogue prozvao je ovaj model najšik čizmama za kišu, a da uistinu izgledaju vrlo šik i lako se prilagođavaju odjevnim komadima jasno je već na prvi pogled.

Chanelove gumene čizme na zagrebačkoj špici Chanelove gumene čizme na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Plavokosa dama sa špice nosila ih je uz crnu kombinaciju sastavljenu od tajica, majice i rebraste kožnate jakne.

Nasmijana Milica Todorić svoje gumene čizme spojila je s ružičastom minicom, bijelom košuljom i klasičnim crnim sakoom preko kojeg je prebacila efektan vuneni prsluk u crnoj boji.

Chanelove gumene čizme na zagrebačkoj špici Milica Todorić u Chanelovim gumenim čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Severina dala blagoslov najpopularnijem jesenskom modelu cipela, nosite li ih vi? Severina u Višnjanu Severina u Višnjanu Jennifer Lopez u mokasinama modne kuće Chanel +3 Elle Fanning u mokasinama modne kuće Chanel

Potpetica je mrak: Čizmice dame sa zagrebačke špice plijene pažnju na svakom koraku Čizme modne kuće Givenchy iz linije G Cube Sandale modne kuće Givenchy iz linije G Cube Natikače modne kuće Givenchy iz linije G Cube +3 Dama sa zagrebačke špice u čizmama iz G Cube linije

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju