Ponekad je tako malo dovoljno da bi se neutralan i jednostavan modni komad vizualno postao efektniji. Primjerice, posljednjih godina svjedočimo velikoj popularnosti cipela s netipičnim potpeticama.

Galerija Čizme modne kuće Givenchy iz linije G Cube Sandale modne kuće Givenchy iz linije G Cube Natikače modne kuće Givenchy iz linije G Cube +3 Dama sa zagrebačke špice u čizmama iz G Cube linije

Potpetice klasična oblika dosadile su dizajnerima koji su ih odlučili transformirati i tako cipele pretvoriti u pravi magnet za poglede.

Da je kojim slučajem naša današnja street style zvijezda nosila crne čizmice s običnom potpeticom, one definitivno ne bi bile najupečatljiviji dio njezina izdanja.

Dama sa zagrebačke špice u čizmama iz G Cube linije Dama sa zagrebačke špice u čizmama iz G Cube linije (Foto: Josip Moler/Cropix)

Međutim, ona je odabrala model modne kuće Givenchy iz njihove linije G Cube s efektnom zlatnom potpeticom prepoznatljiva oblika.

Čizme modne kuće Givenchy iz linije G Cube Čizme modne kuće Givenchy iz linije G Cube (Foto: Farfetch)

Kako otkriva ime linije, njezin glavni motiv je kocka od slova G koja se udomaćila na brojnim modelima cipela iz ponude ove slavne francuske modne kuće.

Sandale modne kuće Givenchy iz linije G Cube Sandale modne kuće Givenchy iz linije G Cube (Foto: Givenchy)

Jedan od modela su i ove čizme koje su se savršeno uklopile u kombinaciju sastavljenu od crnih hlača, bijele košulje i kožnate jakne.

Čizme modne kuće Givenchy iz linije G Cube Čizme modne kuće Givenchy iz linije G Cube (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zagrebačka špica: "Borbene" čizme u sjeni najpoznatije torbe na svijetu Čizme brenda Casadei i torba Birkin u zagrebačkom street style izdanju Čizme brenda Casadei i torba Birkin u zagrebačkom street style izdanju Cheryl Tweedy +3 Cheryl Tweedy

Tako elegantne: Zgodna dama iz Zagreba u najpoželjnijim salonkama na svijetu Jameela Jamil u modelu Hot Chick Thomasin McKenzie u modelu Hot Chick Gemma Chan u modelu Hot Chick +7 Salonke Hot Chick dizajnera Christiana Louboutina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju