Baš kao i u životu, u uređenju vašeg doma glavnu ulogu imaju sitnice i detalji. Jedan takav svakako je i tabure - simpatičan predmet za sjedenje koji i najjednostavniji prostor u trenu pretvara u zanimljivu dizajnersku igru. Tražite li i vi ovakav detalj za svoj dom, donosimo vam 8 najrazličitijih idejnih rješenja

Služi kao dodatni komad namještaja za sjedenje, kao stolić ili pak kutija za odlaganje stvari. Možete ga staviti u dnevni boravak, na terasu ili pak u spavaću sobu.

Možete ga uskladiti uz zavjese, tepih i ukrasne jastučiće ili ga pak uklopiti uz trosjed i fotelju. Sve to i još puno više može mali, ali funkcionalan tabure.

Ovaj zanimljivi detalj savršeno se slaže s različitim stilovima uređenja doma, a na vama je da pronađete onaj koji najbolje opisuje karakter vaše omiljene prostorije.

Želite li se i vi poigrati s jednim vrlo funkcionalnim detaljem, izdvojili smo 8 različitih modela taburea iz naših trgovina koji bojom, dezenom, stilom ili dizajnom savršeno nadopunjuju svaki dnevni boravak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju