Prosinac samo što nije stigao, što znači da je pred nama sezona zabava, druženja, slavlja i na kraju dočeka Nove godine.

Sva ta događanja prilika su da zablistamo u posebnim modnim izdanjima. Prosinac je onaj mjesec u godini u kojem volimo šljokice, svjetlucave detalje, perje...

Dio svakog slavljeničkog izdanja najčešće su i šminka i frizura. Kada je u pitanju posljednja stavka, postoje toliko jednostavne opcije koje možete odraditi kod kuće i izgledati fantastično.

Frizer slavnih Neil Moodie za Vogue je pričao o frizurama koje su savršene sa sezonu zabava, a mi smo izdvojili njegov odabir koji je uistinu jednostavan za kopiranje.

Radi se o kombinaciji zalizane kose i niskog repa (ili ako vam je draže niske punđe).

Ovu frizuru obožavaju i brojne slavne dame, a minimalistička frizura funkcionira odlično s razdjeljkom sa strane i po sredini.

Kim Kardashian Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

Bitno je na vlažnoj kosi napraviti razdjeljak na mjestu koje želite. Kosu zatim osušite i izravnajte. Nakon toga na kosu obilno raspršite lak za kosu i začešljajte je unatrag i oblikujte niski rep koji za sezonu zabava možete ukrasiti i vrpcom.

Koliko sjajno zalizana kosa i niski rep izgledaju kao dio svečanog izdanja, nedavno je na premijeri filma Želja pokazala i pjevačica Franka Batelić, čiju frizuru možete pogledati u nastavku.

Franka je na premijeri filma Želja imala zalizanu kosu i niski rep Franka je na premijeri filma Želja imala zalizanu kosu i niski rep (Foto: Bojan Zibar/Angelo Virag)

Pet hit frizura za dugu kosu s kojima ćete uvijek izgledati elegantno Duga kosa izgleda sjajno u kombinaciji sa šiškama Cindy Crawford 1992. godine Jane Birkin 1969. godine +1 Chrissy Teigen voli dugu kosu

10 slavnih žena s tako dobrim bob-frizurama koje će vas potaknuti na promjenu Margot Robbie Jennifer Lopez Cate Blanchett +6 Regina King

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju