Iako je Božić pred vratima, cijelu je Hrvatsku obasjalo sunce. To je bila savršena prilika za šetnju centrom grada, uživanje u blještavim ulicama i ispijanje kuhanog vina u čarobnom blagdanskom ambijentu.

Galerija Street style izdanje sa Straduna Street style izdanje sa Straduna Street style izdanje sa Straduna +3 Street style izdanje sa Straduna

Sunce je u šetnju izmamilo i brojne Dubrovčane koji su uživali na predivnom Stradunu. Po odjevnim kombinacijama može se naslutiti da je zima uzela maha pa su brojne žene prošetale u nešto tamnijim nijansama, a Stradun je bio pun efektnih kaputa, krzna, elegantnih čizmica i zimskih modnih dodataka.

Među njima se posebno istaknula dugokosa crnka koja je za šetnju jednom od najljepših ulica na svijetu odabrala crnu eleganciju s pomakom. Odjenula je crne wet look tajice, koje je odlično iskombinirala s dužom vestom koja sadrži efektni 3D cvijet, a sve je zaokružila krznenim kaputom koji je must have i ove sezone.

Street style izdanje sa Straduna Street style izdanje sa Straduna (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Ipak, najupečatljiviji komad njezina outfita su moćne čizme brenda Bottega Veneta koje su cijeloj kombinaciji dodale malo boje. Unisex model poseban je po slojevitom potplatu u zelenoj boji koja tjera i sive oblake.

Street style izdanje sa Straduna Bottega Veneta (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Popularni model čizmi savršen je izbor za sve vremenske prilike i odlično se uklapa u svaku odjevnu kombinaciju – bila ona ležernija ili pak nešto svečanija.

U galeriji na početku teksta pogledajte ostala modna izdanja s dubrovačkog Straduna, a u nastavku pogledajte što stilist Marko Grubnić kaže o 3D cvijeću koji je dio kombinacije današnje street style zvijezde.

Street style izdanje sa Straduna Street style izdanje sa Straduna (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Hit-jaknu ljepotice iz Zagreba zasjenila je stvarno fantastična torbica Zara, 79,95 EUR Torba Lilith brenda Manc Ljepotica sa zagrebačke špice u jakni brenda Zara +2 Torba brenda Manc u zagrebačkom street style izdanju

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju