Po odjevnim kombinacijama na zagrebačkoj špici lako se da naslutiti u kojoj smo modnoj sezoni. Street style izdanja prepuna su zimskih odjevnih komada.

Galerija Zara, 79,95 EUR Torba Lilith brenda Manc Ljepotica sa zagrebačke špice u jakni brenda Zara +2 Torba brenda Manc u zagrebačkom street style izdanju

Mnoge ljubiteljice mode posljednjih dana ne izlaze iz doma bez kape i šala kako bi se što lakše ugrijale, a na svakom koraku viđamo zimske kapute i jakne s toplim punjenjem.

Ne nedostaje ni teddy modela, a primijetili smo i jednu vrlo popularnu jaknu u tom stilu. Naša današnja street style zvijezda prošetala se centrom Zagreba u viralnoj jakni komercijalnog modnog brenda Zara.

Ljepotica sa zagrebačke špice u jakni brenda Zara Ljepotica sa zagrebačke špice u jakni brenda Zara (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jakna motorističkog dizajna napravljena od umjetnog krzna već je početkom jeseni postala hit na društvenim mrežama. Vrlo je efektna zahvaljujući dizajnu i kontrastnim detaljima u crnoj boji, a njezina popularnost ne pada ni u zimskoj sezoni.

Zara, 79,95 EUR Zara, 79,95 EUR (Foto: Zara)

Ova ljepotica kombinirala ju je uz crne odjevne komade. Nosila je podrezane traperice rašivena ruba sa šljokičastim detaljima na bočnoj strani, pulover te toplu kapu i šal. Na nogama je imala efektne čizmice s debelom blok-potpeticom i metalnim vrhom.

Ljepotica sa zagrebačke špice u jakni brenda Zara Ljepotica sa zagrebačke špice u jakni brenda Zara (Foto: Josip Moler/Cropix)

U njezinom modnom izdanju posebno se istaknula fantastična torbica metalik finiša u efektnoj nijansi plave boje. U pitanju je model Lilith turskog brenda Manc, koji su 2018. godine osnovali Naz Koral i Cicek Varuy.

Torba Lilith brenda Manc Torba Lilith brenda Manc (Foto: Manc)

San snova! Dama iz Zagreba nosi jednu od trenutno najpoželjnijih torbi na svijetu Torba Icare modne kuće Saint Laurent Torba Icare modne kuće Saint Laurent Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici +6 Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici

Tako elegantne: Zgodna dama iz Zagreba u najpoželjnijim salonkama na svijetu Jameela Jamil u modelu Hot Chick Thomasin McKenzie u modelu Hot Chick Gemma Chan u modelu Hot Chick +7 Salonke Hot Chick dizajnera Christiana Louboutina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju