Zagrebačka špica uvijek je pravo vrelo modne inspiracije. Tako je bilo i ovoga vikenda – unatoč promjenjivom vremenu. Domaće trendseterice u centru metropole birale su slojevite modne kombinacije koje su odgovarale uz kišna i sunčana razdoblja.

Galerija Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici u bež kombinaciji - 1 Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici u bež kombinaciji - 3 Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici u bež kombinaciji - 4 +0 Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici u bež kombinaciji - 2

Svojom modnom kombinacijom poglede je plijenila i Ivančica Pahor, koja se centrom Zagreba prošetala u jednobojnom, ali ne i dosadnom izdanju.

Miss turizma Hrvatske 2000. godine odabrala je komplet u bež boji sastavljen od udobnog rebrastog pletiva, točnije od kratkog kardigana s V-izrezom i midi suknje olovka-kroja.

Tekstilno iznenađenje i element razigranosti u komplet je unio čupavi detalj – umjetno perje kojim su bili ukrašeni porub veste, orukavlje i rub suknje.

Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici u bež kombinaciji - 4 Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici u bež kombinaciji - 4 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ivančica Pahor uz komplet je nosila sandale otvorene pete koje su obožavane među brojnim damama – model u boji kože s visokom potpeticom koji vizualno produžuje noge i cijelu figuru.

Preko ramena je prebacila dug kaput po uzoru na baloner koji se koloristički sjajno uklopio u ovu modnu priču.

Hrvatska dizajnerica modnih dodataka i nakita uz kombinaciju je nosila i efektan par visećih naušnica ukrašenih svjetlucavim detaljima. Izdanje je dovršila kožnatom torbicom i sunčanim naočalama s biserima talijanske modne kuće Dolce & Gabbana.

Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici u bež kombinaciji - 3 Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici u bež kombinaciji - 3 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Čizme iz centra Zagreba za koje kažu da nisu za svačiji ukus izgledaju odlično uz minicu i tajice Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 1 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 4 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 3 +1 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 2

Iz centra Zagreba: Haljinica za isticanje uskog struka uz koju sjajno idu visoke čizme Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 8 +5 Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu brenda John Zack dostupnog na Asosu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju