Posljednji listopadski vikend, sunčan i topao, brojne street stylerice privukao je u centar Zagreba. Lijepo jesensko vrijeme idealna je prilika za pokazati sjajne modne kombinacije, a jedna plavokosa djevojka privukla je pažnju u kombinaciji s tajicama.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 9 +11 Zagrebačka street stylerica uz crne tajice nosi bijele tenisice

Svoj street style složila je od crnih tajica od likre s potpisom američkog dizajnera Toma Forda. Zahvaljujući likri tajice imaju diskretan sjaj, dok na struku imaju ispisano ime Toma Forda.

Uz jednostavne tajice zgodna street stylerica nosila je bijele tenisice, a gore crni crop-top u stilu sportskog grudnjaka. Malo elegancije sportskom stajlingu dodala je s klasičnim crnim sakoom.

Ulična moda u centru Zagreba - 9 Zagrebačka street stylerica nosi tajice modne kuće Tom Ford (Foto: Josip Moler/Cropix)

Modnu kombinaciju za dolazak na posljednju listopadsku špicu plavokosa dama iz centra Zagreba podigla je sivom torbicom ukrašenom zlatnim detaljima. Zgodna mala torba izgledom podsjeća na model modne kuće Balenciaga.

Street stylerica iz Zagreba nosi torbu u stilu Balenciaginog modela Street stylerica iz Zagreba nosi torbu u stilu Balenciaginog modela (Foto: Balenciaga)

Moderne sunčane naočale pravokutnih okvira i dva zlatna lančića sjajno su upotpunili njezin sportsko-elegantni street style, a savršeno se uklopio i crni lak na noktima.

Još dobre ulične mode posljednjeg listopadskog vikenda u Zagrebu pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 4 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Torbica je spektakl: Izdanje iz centra Zagreba koje oduševljava svakim detaljem Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice Kaubojke vladaju jesenskim kombinacijama +1 Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice

Iz centra Zagreba: Haljinica za isticanje uskog struka uz koju sjajno idu visoke čizme Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 8 +5 Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu brenda John Zack dostupnog na Asosu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju