Na zagrebačkoj špici viđamo razne kombinacije. Mnoge dame vjerne su klasici i njihova izdanja sastavljena su od svevremenskih odjevnih komada, obuće i dodataka. Međutim, mnogo je i onih koje pomno prate trendove.

Prije mjesec dana pisali smo o jednom od najvećih ovogodišnjih jesensko-zimskih trendova, a to je obuća od trapera.

Na pitanje hoće li nositi obuću od trapera, većina čitateljica u našoj anketi odgovorila je: Nema šanse. Tek je 20 posto sudionica ankete reklo da izgledaju super i da će ih nositi.

Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode (Foto: Profimedia)

Klubu obožavateljica ove vrlo efektne obuće pripada i naša današnja street style zvijezda koja je za svoju kombinaciju odabrala traper-čizme brenda Stradivarius.

Zgodna dama sa zagrebačke špice u traper-čizmama Zgodna dama sa zagrebačke špice u traper-čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Preklopljeni model visokih sara čiji je dizajn inspiriran kultnim čizmama Shark Lock modne kuće Givenchy ima potpeticu od 8,5 centimetara.

Traper-čizme brenda Stradivarius, 59,99 EUR Traper-čizme brenda Stradivarius, 59,99 EUR (Foto: Stradivarius)

Zgodna brineta kombinirala ih je uz neutralnu svijetlu haljinu kratkih rukava, a nosila je i torbicu koja se godinama nalazi na popisu najpoželjnijih.

Shark Lock čizme modne kuće Givenchy u verziji od trapera Shark Lock čizme modne kuće Givenchy u verziji od trapera (Foto: Mytheresa)

To je grande varijanta torbice Le Bambino, jedan od najpopularnijih modela francuskog brenda Jacquemus iza kojeg stoji dizajner Simon Porte Jaquemus.

Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Top izdanje sa zagrebačke špice: Nekad nezamislivo, a danas moderno i popularno Spoj tenisica i odijela u sjajnom street style izdanju sa zagrebačke špice Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner +2 Popularna torbica brenda Jacquemus

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju