Vogue se odavno nametnuo kao glavni autoritet u svijetu mode kada je u pitanju prepoznavanje i najavljivanje novih trendova. Tako za novu jesensko/zimsku sezonu predviđaju veliku popularnost vrlo zanimljivih modela obuće.

Galerija Salonke od trapera Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode +7 Traper je posvuda, od glave do pete

Ovaj put novost nije oblik, nego materijal koji ne viđamo često kad je u pitanju obuća. Naime, sudeći prema predviđanjima, ove jeseni mogli bismo na svakom koraku viđati cipele napravljene od trapera.

Salonke od trapera Salonke od trapera (Foto: Profimedia)

Nije ovo velika novost među trendsetericama koje su već i u ljetnoj sezoni iza nas posegnule za štiklama i natikačama od trapera, a sada na red stižu tenisice, gležnjače i čizme.

Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode (Foto: Profimedia)

Naravno, to što su slavne dame prihvatile ovaj trend ne znači nužno da će on zaživjeti i u mainstream modi, ali pod utjecajem dama čiji stil vole i prate, žene diljem svijeta također mi mogle u svoju garderobu ubaciti jedan par cipela od trapera.

J.Lo u cipelama od trapera J.Lo u cipelama od trapera (Foto: Profimedia)

I Jennifer Lopez već je dala svoj blagoslov ovom trendu. U efektnoj dnevnoj kombinaciji jednoj dnevnoj kombinaciji spojila je poderane traperice i bijelu bluzu sa špičastim traper-cipelama s visokom potpeticom.

Hoćete li nositi obuću od trapera?

glasova:

Miss Sixty (Fashion & Friends), 87,60 EUR Miss Sixty (Fashion & Friends), 87,60 EUR (Foto: Miss Sixty)

Jedno je sigurno, traper je u ovom trenutku posvuda, u svim oblicima i na svim odjevnim komadima.

Bershka, 22,99 EUR Bershka, 22,99 EUR (Foto: Bershka)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju