Odjeća svijetlih boja itekako je dobrodošla i poželjna u ljetnim mjesecima jer manje privlači sunce, pa nam je u njoj i manje vruće. Tijekom vrućina i žene koje su u drugom stanju moraju biti dodatno oprezne kako bi lakše podnijele visoke temperature.

Galerija Street style trudnice iz centra Zagreba - 3 Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 +0 Street style trudnica iz Zagreba nosi bijele tenisice s debljim đonom

Netom prije nego što je Hrvatsku zahvatio toplinski val, u centru Zagreba fotograf je zapazio jednu trudnicu koja nas je osvojila svojim street style izdanjem. Složila ga je od komada bijelih i bež nijansi, a njezin stajling odiše svježinom i ljetnom ležernošću, ali i slavi ljepotu trudničkog tijela.

Uz uski top blijede nijanse pastelno ružičaste boje nosila je usku bijelu suknju s visokim prorezom na lijevoj strani. Suknja je napravljena od rastezljivog materijala koji osigurava maksimalnu udobnost i komfor, a pritom i nigdje ne steže, što je također bitno pri biranju trudničke odjeće.

Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 Street style trudnice iz centra Zagreba u uskoj suknji s visokim prorezom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Svom street styleu plavokosa dama iz centra Zagreba dodala je duži bež sako klasičnog elegantnog kroja, dok se, kad je riječ o obući, također odlučila za udobnost te je nosila robusniji model bijelih tenisica s debljim potplatom.

Osvježavajućem ljetnom stajlingu dodala je još sunčane naočale s debljim bijelim okvirima četvrtastog oblika, dok se za malo boje pobrinuo ruž za usne ženstvene narančastocrvene nijanse.

20 fotografija sa zagrebačke špice koje otkrivaju najpopularniju obuću ovog ljeta Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti razni modeli ljetne obuće I ove godine ravne natikače mnogima su omiljen izbor Ljetna obuća na zagrebačkoj špici - 20 +17 Ljetna obuća na zagrebačkoj špici - 19

Sandale iz Manga i pošpricana haljina za izdanje koje je osvojilo centar Zagreba Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga - 2 Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga - 3 Street stylerica iz Zagreba nosi sandale s visokom potpeticom iz trgovine Mango +1 Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga - 1

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju