Dvije prijateljice prošetale su se središtem Zagreba odjevene u vrlo slične modele kaputa geometrijskog uzorka, jedna crvene, a druga plave boje. Itekako efektan kaput bio je glavna zvijezda street style kombinacije koju je plavokosa prijateljica spojila s uskim kožnatim hlačama bež boje.

Galerija Ulična moda u Zagrebu - 12 Ulična moda u Zagrebu - 14 Ulična moda u Zagrebu - 9 +10 Zagrebačke street stylerice u sličnim kaputima efektnog geometrijskog uzorka

Hlače u stilu kožnatih tajica imaju crtu po sredini nogavica, a zagrebačka street stylerica kombinirala ih je uz niske čizmice od brušene kože u stilu kaubojski s debelom petom. Gore je nosila usku bijelu majicu, a preko nje topli kaput lagano oversized kroja.

Ulična moda u Zagrebu - 9 Street style izdanje plavokose ljepotice iz Zagreba u kožnatim bež tajicama i efektnom kaputu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dugački kaput bež boje ukrašen je velikim dezenom geometrijskog oblika crvene boje, što taj model kaputa čini posebno upečatljivim i pravim modnim adutom u garderobi. Takav kaput možda nije nosiv svakodnevno i u svim mogućim odjevnim kombinacijama, kao što su to klasični jednobojni modeli, ali kada se nosi, lako postaje zvijezda street style izdanja.

Ulična moda u Zagrebu - 4 Zagrebačke street stylerice u sličnim kaputima efektnog geometrijskog uzorka (Foto: Josip Moler/Cropix)

Veća smeđa torba s krznenim detaljem i velike sunčane naočale nalik skijaškima sjajno su se uklopile u stajling plavokose ljepotice iz centra Zagreba, koja je uz prijateljicu imala i preslatkog pratitelja, svoga psića odjevenog u bež kaputić.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja zagrebačke ulične mode.

Ulična moda u Zagrebu - 7 Ulična moda u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

I to još bijele: Šetnja zagrebačkom špicom u tajicama koje slave žensku putenost Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 8 Zagrebačka street stylerica nosi torbu modne kuće Louis Vuitton +10 Ulična moda u centru Zagreba - 1

Izdanje ljepotice iz Zadra u najlonkama s uzorkom koje je najbolje nositi uz minicu Ulična moda u Zadru - 2 Ulična moda u Zadru - 3 Ulična moda u Zadru - 5 +4 Ulična moda u Zadru - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju