Ženstvene haljine koje naglašavaju obline nose se i u sezoni jesen/zima, a jedan takav model za svoj street style odabrala je atraktivna brineta koja je privlačila pozornost dok je prolazila središtem Zagreba.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 2 Ulična moda u centru Zagreba - 12 +9 Zagrebačka street stylerica nosi bijelu torbu iz trgovine Bershka

Nosila je uži model bijele pletene haljine midi dužine koja je istaknula njezinu putenu figuru te preko nje klasičan model kaputa također bijele boje. Zagrebačka street stylerica utoplila se s velikim bijelim šalom s dugačkim resama, a bijela je i torbica koju je izabrala, model s debelim zlatnim lancem iz trgovine Bershka.

Ulična moda u centru Zagreba - 10 Zagrebačka street stylerica u pletenoj haljini i glamuroznim čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Bijelo odjevno izdanje upotpunila je s visokim uskim čizmama crne boje, nalik čarapama, na kojima je visoka potpetica ukrašena srebrnim detaljem. Glamurozne štikle tako su postale glavna zvijezda njenog street stylea, jednog od najatraktivnijih na zagrebačkoj špici ove subote.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja ulične mode iz centra Zagreba, posljednjeg vikenda u mjesecu studenom.

Ulična moda u centru Zagreba - 5 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Štikle bi bile samo višak: Nasmiješena brineta u izdanju koje je privlačilo poglede na zagrebačkoj špici Brineta sa zagrebačke špice u Balskee tenisicama Isabel Marant - 1 Brineta sa zagrebačke špice u Balskee tenisicama Isabel Marant - 3 Brineta sa zagrebačke špice u Balskee tenisicama Isabel Marant - 4 +2 Brineta sa zagrebačke špice u Balskee tenisicama Isabel Marant - 2

Minica je glavna zvijezda u fantastičnom izdanju ove zgodne dame iz Zagreba Boohoo, 12,67 EUR Zara, 29,99 EUR adidas Originals, 32,95 EUR +7 Simply Be, 44 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju