Mikro torbice, odnosno minijaturni modeli torbi, u nekom su trenutku postale ogromni hit među zaljubljenicama u modu.

Galerija Zagrebačko street style izdanje Street style izdanje s torbicom modne kuće Saint Laurent Tenisice brenda Inuikii +2 Revija modne kuće Jacquemus

Popularnost im je dodatno porasla kada je modna kuća Jacquemus 2018. godine lansirala model "Le Chiquito", a do današnjeg dana one nisu uzgubile svoj status modnog dodatka koji možda nije praktičan, ali je itekako zabavan.

Revija modne kuće Jacquemus Revija modne kuće Jacquemus (Foto: Profimedia)

Iako se često raspravljalo o njihovoj praktičnosti, mikro torbe su bez problema nalazile svoj put do dama koje njima vole začiniti svoje modne kombinacije.

Mali modni dodatak ima svoje mjesto na crvenim tepisima, ali i na hrvatskim ulicama. Tako nam je na zagrebačkoj špici za oko zapela kombinacija čiji je dio mini torba modne kuće Saint Laurent.

Street style izdanje s torbicom modne kuće Saint Laurent Street style izdanje s torbicom modne kuće Saint Laurent (Foto: Josip Moler/Cropix)

Iako crna i jednostavng dizajna, upravo je veličina ovu torbu učinila efektnim modnim dodatkom.

Torba modne kuće Saint Laurent Torba modne kuće Saint Laurent (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Model "Kate" s remenom za nošenje oko struka kao dio svoje kombinacije nosila je mlada dama kojoj je ovu torbicu ukomponirala u svoje izdanje za šetnju centrom Zagreba .Osim podesivog remena, torba na prednjem dijelu ima prepoznatljivi logo modne kuće.

Ostatak kombinacije činio je dugi crni kaput sa zlatnim gumbima ispod kojeg je djevojka nosla teksturirani kardigan bež boje. Donji dio kombinacije činile su kožnate hlače s prorezom na dnu nogavice, a kada je u pitanju obuća mlada dama se odlučila za tople gležnjače "Matilda" brenda Inuikii.

Gležnjače brenda Inuikii Gležnjače brenda Inuikii (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o modelu na vezanje s debelim, rebrastim potplatima koji brend na svojim stranicama naziva tenisicama.

Nezaobilazan dodatak siječanjskoj kombinaciji bila je i topla vunena kapa.

Šik plavuša iz Zagreba: Izdanje u kožnatim tajicama u kojem (ipak) dominira efektan kaput Ulična moda u Zagrebu - 12 Ulična moda u Zagrebu - 14 Ulična moda u Zagrebu - 9 +10 Ulična moda u Zagrebu - 4

I to još bijele: Šetnja zagrebačkom špicom u tajicama koje slave žensku putenost Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 8 Zagrebačka street stylerica nosi torbu modne kuće Louis Vuitton +10 Ulična moda u centru Zagreba - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju