O ukusima se ne raspravlja! Osim ako se čovjek vašeg života ne šeće po gradu u bijeloj potkošulji i dresu omiljenog nogometnog tima. Onda vjerojatno imate mnogo toga reći i raspraviti. Štoviše, ove biste odjevne predmete najradije bacile u smeće, ali ste svjesne da će vas prokužiti

1. Nogometni dres
Sintetičke majice i kratke hlačice s imenom omiljenog nogometnog kluba ili reprezentacije mogu "proći" tijekom gledanja utakmica svjetskog prvenstva ili za vrijeme nedjeljnog nogometnog hakla s dečkima. Molimo vas, izbjegavajte tu modnu kombinaciju u svim ostalim situacijama.

2. Bijela potkošulja
Ne znamo kada su stilisti uvjerili muškarce da je nošenje bijele pripijene potkošulje zavodljivi potez, no žene sigurno nitko nije pitao za mišljenje. Ako vam je hladno, odjenite potkošulju dugih rukava. Ako ste raspoloženi za zavođenje, odbacite svu odjeću sa sebe.

3. Donji dio trenirke od šuškavog materijala
Znate na što mislimo? Obično je riječ o donjem dijelu trenirke najvjerojatnije plave boje, napravljene od sjajnog, šuškavog materijala s okomitim bijelim crtama na bočnim dijelovima nogavica koje su vidljive iz svemira. U njima se ide po kavama, odlazi u grad i, nažalost, na spoj s vama.

4. Preširoka odijela
Njegovo odijelo iz devedesetih nikako ne zaslužuje ponovno nošenje. Nažalost, on misli da mu ono dobro te da izgleda kao novo. No istina je zapravo puno gora. Široka odijela naglašenih ramena trebaju u mirovinu.

5. Četvrtaste cipele
Za svoje klasično odijelo za posebne prilike on čuva svoje četvrtaste cipele na vezanje. Iako su nekada bile pravi hit, ove cipele zaslužuju veliki "ne". Ne ponovile se!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju