Skinny traperice već nekoliko sezona su veliki trend, a sada stiže i njihova usavršena verzija – unskinny traperice koje zadržavaju karakteristike te vizualni identitet klasičnog skinny modela, ali uz maksimalnu udobnost

Nema više neudobnih skinny traperica! Brend Guess predstavio je netipičnu novost za modni svijet. Riječe je o unskinny trapericama koje zadržavaju karakteristike te vizualni identitet klasičnog i široko prepoznatljivog skinny modela, ali razlika je u pružanju maksimalne udobnosti prilikom nošenja zahvaljujući odabiru nešto elastičnijih materijala koji ne sputavaju te daju potpuni osjećaj slobode pokreta.

Guess unskinny traperice zadržavaju karakteristike te vizualni identitet klasičnog skinny modela, ali uz maksimalnu udobnost

Udobnost unskinny traperica, između ostalog, leži i u kroju koji je opušteniji u predjelu prepona što omogućuje nesputano kretanje te u sastavu materijala koji je 98 posto pamuk i 2 posto elastin. Mnogim ženama odgovarat će i srednja visina struka.

Guess unskinny traperice dostupne su i u internet trgovini Zalando po cijeni od 675 kuna. Doznajte i koje traperice najbolje pristaju vašem obliku tijela.

Za Guess je traper i ove sezone jedan od ključnih i temeljnih materijala jesenskog outfita, zahvaljujući posebno laganom kombiniranju i nosivosti u gotovo svakoj prilici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju