Halle Berry bila je gošća na reviji Michaela Korsa na kojoj je američki dizajner predstavio kolekciju za proljeće/ljeto 2024. Revija održana u Domino Parku u Brooklynu okupila je brojna slavna lica, a među njima bila je prelijepa oskarovka u izazovnoj haljini.

Galerija Halle Berry na reviji Michaela Korsa u New Yorku - 5 Halle Berry na reviji Michaela Korsa u New Yorku - 7 Halle Berry na reviji Michaela Korsa u New Yorku - 6 +3 Halle Berry s dečkom Van Huntom na reviji Michaela Korsa u New Yorku

Za modnu reviju Michaela Korsa Halle Berry odabrala je crnu haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezima u donjem dijelu. Kreacija ima dugačke rukave također s prorezima, a Halle ju je upotpunila debelim kožnatim remenom s uzorkom zmijske kože.

Halle Berry na reviji Michaela Korsa u New Yorku - 7 Izazovno izdanje Halle Berry na reviji Michaela Korsa u New Yorku (Foto: Profimedia)

Visoke crne čizme koje sežu do iznad koljena sjajno su se uklopile u vamp izdanje u kojem je Berry dokazala da je i dalje božica crvenog tepiha. Stajling za reviju upotpunila je širokim metalnim narukvicama koje je nosila na obje ruke i ogrlicom u obliku lanca.

Na glamuroznom modnom događanju oskarovki se pridružio i njezin partner, glazbenik Van Hunt.

Halle Berry na reviji Michaela Korsa u New Yorku - 4 Haljinu s dekolteom i prorezima Halle je upotpunila visokim čizmama iznad koljena (Foto: Profimedia)

Blake Lively u sjajnom "golom" kombinezonu koji ne prelazi granicu dobrog ukusa Michael Kors i Blake Lively Blake Lively u kombinezonu s potpisom Michaela Korsa U Korsov kombinezon boje kože ušivene su sitne zlatne šljokice +2 Blake Lively na reviji Michaela Korsa

Oooopa! Haljina s kojom bi Halle Berry uzrokovala kaos da se u njoj prošeće ulicom Halle Berry Slavne glumice koje su mogle postati i supermodeli - 9 +0 Halle Berry u haljini uz koju su i obične japanke dovoljne za top dojam - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju