U zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan je slavljenički koncert povodom 30. rođendana kultne radijske glazbene emisije Music pub voditelja i urednika Zlatka Turkalja.

Galerija Vanna na koncertu povodom 30. rođendana Music puba Vanna na koncertu povodom 30. rođendana Music puba Vanna na koncertu povodom 30. rođendana Music puba +1 Cipele Movida Jane Christiana Louboutina

Brojni hrvatski glazbenici nastupili su na koncertu uz pratnju vrhunskih svirača - Mladen Bodalec, Boris Novković, Tina Vukov, J.R. August, Nela, Luce, Antonela Doko, Tina Kresnik i Noa Rupčić, a koncert nije mogao proći bez jedne od naših najvećih glazbenih diva.

Naravno, to je Ivana Vrdoljak Vanna, redovita gošća Music puba. Vanna je za koncert odabrala odjevnu kombinaciju s vrlo efektnim hlačama.

Vanna: Repriza mini haljine u kojoj je teško skrenuti pogled s hrvatske pjevačice Vanna preferira upečatljive odjevne komade za scenu Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 3 Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 1 +1 Vanna na koncertu u Beogradu u eNVy room haljini - 2

U pitanju je vrlo popularan model prozirnih mrežastih hlača ukrašenih šljokicama koje posljednjih godina često viđamo u modnim izdanjima domaćih i svjetskih trendseterica.

Vanna na koncertu povodom 30. rođendana Music puba Vanna na koncertu povodom 30. rođendana Music puba (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Ovo definitivno nisu hlače koje ćemo nositi u dnevnim izdanjima, ali zato su stvorene za svečanije prigode, trenutke u kojima želimo izgledati glamurozno i pogotovo za scenske nastupe.

Vanna ih je kombinirala s neutralnim crnim prslukom i crvenim salonkama Christiana Louboutina pod nazivom Movida Jane s platformom i blok-potpeticom visokom 13 centimetara.

Kylie Jenner u prozirnim mrežastim hlačama Kylie Jenner u prozirnim mrežastim hlačama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju