Nakon babljeg ljeta koje nas je ove godine poprilično razmazilo, iza nas je nekoliko hladnih, tmurnih i kišnih dana zbog kojih smo svoju obuću prilagodili jesenskim vremenskim uvjetima.

Slobodno se može reći kako smo i službeno otvorili razdoblje nošenja čizmi, a uskoro ćemo saznati i kakve su modele Hrvatice odabrale za novu jesensko-zimsku sezonu.

Ivana Vrdoljak Vanna u jesen je zakoračila u čizmama brenda Marc Cain. Naša glazbena diva na Instagramu je objavila fotografiju sjajne odjevne kombinacije u kojoj se ističu upravo visoke čizme ravnih potplata u crnoj boji.

Fotografija je nastala ispred Arene Zagreb, u kojoj će pjevačica sljedeće godine održati veliki koncert. Ovako prekrasno vrijeme kao sa fotke vam 5. veljače 2022. ne mogu garantirati, ali odličan show - mogu. Vidimo se, napisala je Vanna uz fotografiju zbog koje je primila mnogo komplimenata na račun sjajnog stajlinga.

Modeli čizmi iznad koljena prije nekoliko godina vladali su street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode i viđali smo ih na svakom koraku. Nakon toga nastupilo je kratko razdoblje zasićenja, ali sada se visoke čizme opet vraćaju u velikom stilu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju