Top modeli oduvijek su bili primjer besprijekorne ljepote i ženstvenosti, a samo najljepša tijela dobila su čast nositi donje rublje na modnoj reviji Victoria's Secret. No da su se ideali ženske ljepote značajno promijenili dokazuju današnje najljepše anđelice koje u usporedbi sa ženstvenim modelima od prije 16 godina izgledaju potpuno drugačije

Victoria's Secret je brend koji osim zavodljivim i ženstvenim donjim rubljem osvaja i najljepšim manekenkama, sve redom top modelima čija tijela su savršen pano za nove kolekcije grudnjaka, gaćica i seksi spavaćica.

>> Raskrinkana tajna Victorijinog anđela

No osim trendova ono što se u posljednjih 16 godina značajno promijenilo je i poimanje ideala ženske ljepote, odnosno fizičkih osobina kakve bi top modeli trebali imati.

>> Šokantno mršava manekenka koja je narušila imidž njujorškog tjedna mode

Usporedivši današnje generacije ljepotica među kojima vladaju Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel i Karlie Kloss s top modelima koji su žarili i palili osamdesetih i devedesetih godina, a među kojima su Claudia Schiffer, Naomi Campbell i Letizia Casta moramo priznati kako je ženstvenost poprimila drugačiji oblik.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju