Nakon odustajanja Charlieja Hunnama od uloge markantnog Christiana Greya u filmu '50 nijansi sive' krenule se spekulacije o njegovoj mogućoj zamjeni. Nakon nagađanja o kandidatima među kojima su bili Robert Pattinson, Henry Cavill te Ian Sonerhalder, službenu pobjedu danas je odnio seksi Irac Jamie Dornan

Trideset i jednu godinu star model i glumac Jamie Dornan koji je najpoznatiji po ulogama u seriji 'Once Upon a Time' i 'Fall' te visokobudžetnim reklamama poput one za Dior i donje rublje Calvin Klein, dobio je zlatnu kartu za ulazak u Hollywood.

Budući miljenik mnogih žena na reklamama je izmjenjivao vruće poglede s Evom Mendes i Kate Moss, a privatan život 'obilježen' mu je dvogodišnjom vezom s britanskom glumicom Keirom Knightley.

Kako se izlazak filma očekuje 1. kolovoza sljedeće godine, produkcijska ekipa s nestrpljenjem čeka početak snimanja prve od četiri planirane ekranizacije popularnog erotskog trilera.

Tko je idealan izbor za Christiana Greya?

glasova:


U anketi koju smo mi proveli među našim čitateljicama Zadovoljna.hr većina je za Christiana Greya odabrala Iana Sonerhaldera (48 posto). Njega slijedi Colin Egglesfield s 14 posto glasova, dok je na trećem mjestu poznati šarmer Bradley Cooper s 9 posto glasova.

Naši prijedlozi za ulogu Christiana Greya:



No sigurni smo da će sve ljubiteljice najprodavanije knjige u Velikoj Britaniji prodane u 5,3 milijuna primjeraka biti zadovoljne odabirom fatalnog Christiana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju