Mini komade odjeće u nijasama sive i plave boje Victoria Beckham pažljivo je birala za svoju miljenicu Harper Seven od prvog dana pojavljivanja u javnosti. No nakon gotovo dvije godine tijekom kojih se pratio svaki modni odabir na preslatkoj djevojčici Victoria je pokleknula pred bojom obožavanom kod djevojčica diljem svijeta. Premijernu šetnju u Barbie ružičastoj svojoj miljenici priuštila je pod okriljem sunca Los Angelesa

Umjesto očekivane tipične odjeće za djevojčice u svim nijansama ružičaste, ukrašene mašnama i volančićima Victoria Beckham svoju kćerkicu Harper Seven od prvog dana oblačila je u odjeću neutralnih boja.

Victoria Beckham je svoju slatkicu Harper Seven tek sada odlučila odjenuti u ružičasto

No iako je gotovo dvije godine stara popularna slatkica srušila ružičasti mit,  mama Victoria ipak je u garderobu svoje miljenice odlučila uvrstiti omiljenu boju koju brojne mame biraju za svoje malene princeze.

>> Harper Seven: Curica koja je srušila ružičasti mit

Odmor u Los Angelesu gdje Victoria boravi s djecom pokazao se kao idealna prilika za šetnju malene Harper u ružičastom izdanju.

Lepršava haljinica na bretelice bila je idelana za nesputanu vožnju u kolicima kao i uživanje u maminom toplom naručju, a Barbie ružičasta boja savršeno je pristajala neodoljivoj slatkici koja je dobila i prikladnu punđicu za potpuni stajling.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju