Jesen je i službeno stigla, a s promjenom vremena promijenile su se i street style kombinacije na ulicama hrvatskih gradova

Pozdravili smo se s ljetnom odjećom i obućom, kratke rukave zamijenili dugima i svoje odijevanje prilagodili novim hladnijim vremenskim uvjetima.

Nakon nekoliko kišnih dana u Zagrebu je napokon zasjalo sunce pa su i građani odlučili iskoristiti lijepo vrijeme za šetnju gradom, a to je bila idealna prilika za promatranje jesenskih kombinacija zaljubljenica u modu.

Za oko nam je zapela jedna zgodna crvenokosa dame koja je svojim primjerom pokazala da glavno pravilo o nošenju tajica pada u vodu kada se ovaj komad dobro iskombinira. Poznato je da modni stručnjaci smatraju kako se tajice ne bi smjele nositi samostalno i da nisu zamjena za hlače, ali ovoj dami sigurno bi progledali kroz prste i dali joj jednu street style peticu.

Ona je svoje tajice spojila s fantastičnom oversize košuljom, lakiranim vojničkim čizmama i elegantnom crnom torbom, a pogled je sakrila iza velikih naočala u boji trule višnje.

Ležerno, ali itekako upečatljivo izdanje idealno je za dnevne prigode, a uz dobre gležnjače s visokom potpeticom i manjom efektnom torbicom lako se može transformirati u izdanje za večernji izlazak.

U galeriji pogledajte kako poznate svjetske zvijezde kombiniraju tajice u dnevnim kombinacijama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju