One su udobne, ne stišću i zato ih jednostavno obožavamo. To su naše drage tajice, ali za većinu modnih stručnjaka one su već dugo omraženi odjevni predmet čije bi nošenje najradije zauvijek zabranili

'Tajice nisu hlače' slogan je pod kojim su ujedinjene mnoge web stranice posvećene 'problemu' nošenja tajica kao zamjene za hlače.

Ne postoje aktivnosti koje će tajice transformirati u hlače.

Nošenje tajica umjesto hlača je užasno. U kontekstu sporta, baleta i renesansnih sajmova funkcioniraju kao prikladno pokrivalo za noge, ali i dalje nisu hlače. Ne, ne postoje aktivnosti koje će tajice transformirati u hlače, navedeno su samo povijesno prihvaćene situacije u kojima je u redu biti bez hlača. Tajice umjesto hlača ništa ne ostavljaju mašti na volji i uvreda su onima koji ne žele biti upoznati s najintimnijim detaljima susjedinog tijela, piše u jednom online manifestu.

Većina modnih stručnjaka slaže se s ovime i smatraju da su tajice prikladne za samostalno nošenje isključivo u sportskim prigodama tj. prilikom fizičkih aktivnosti poput vježbanja u teretani, trčanja ili slično. Nikada, ni u kojem slučaju ne bi se smjele nositi umjesto hlača jer nisu adekvatna zamjena za hlače. Srodne su najlonkama, a nitko od nas ne hoda ulicom odjeven samo u najlonke.

Naravno, ova pravila mnoge žene s guštom krše, a u galeriji pogledajte u kojim sve prigodama slavne dame nose tajice.

Mogu li se tajice nositi kao hlače?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju