Jeremy Scott, glavni dizajner Moschina, napravio je specijalnu kolekciju za H&M, koju je sinoć ekskluzivno predstavio na Pieru 36 u New Yorku.

Galerija


Reviju su nosile slavne manekenke poput Gigi i Belle Hadid, Stelle Maxwell, Naomi Campbell, Candice Swanepoel, Joan Smalls i Winnie Harlow.

Ekskluzivna suradnja između popularnog švedskog brenda pristupačne odjeće i kreatora za proslavljenu talijansku kuću odjeće u prvi plan razigrane modne kombinacije koje odišu jarkim bojama, svjetlucavim materijalima, ali i motivima iz pop-kulture.

Kada sam razmišljao o kolekciji, razmišljao sam o ‘ulici’, kombinaciji stava visoke mode i humora, elementima blješavih modnih dodataka koji su pomiješani jedni s drugima kako bi stvorili izgled kao s modne piste.

Razmišljao sam o sastojcima gozbe, htio sam uključiti sve ono što čini osnovu Moschino kolekcije. Dobit ćete likove iz crtića, zlatnu boju, odvažni Moschino nakit, šljokice i svjetlucave stvari, kao i mješavinu elementa koje obično ne nalazimo u istom košu. Očekujte neočekivano,
izjavio je Scott uoči revije.

Kolekcijom dominiraju minijaturne haljine, predimenzionirane majice s kapuljačom i košulje koje se nose poput minica, a koje su kombinirane s čizmama iznimno visokih sara.

Što zapravo donosi suradnja Moschina i H&M-a, koja će se naći u prodaji od 8. studenog i u hrvatskim trgovinama, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Moschino x H&M - 7 Foto: Guliver / Coverimages