Imate u ormaru traperice, klasične crne hlače, ležernije hlače za svaki dan, ali nedostaju vam one jedne hlače koje nisu ništa od navedenog, a da ih opet možete nositi na posao i kombinirati na razne načine, i uz tenisice i visoke potpetice? Upravo samo takve svestrane modele jesenskih hlača potražili u trgovinama.

Galerija

Hlače obično volimo što više iznositi pa smo iz popularnih highstreet trgovinama izdvojili modele koji se mogu nositi i u zimi i u proljeće. Zimi ispod njih možete nositi duge deblje čarape, a u proljeće tanke najlonke ili gole noge.

Mohito, 259,90 kn Foto: Internetska stranica trgovine

Guess, 678 kn Foto: Internetska stranica trgovine

Predlažemo vam modele s užim ili širim nogavicama, dužine do iznad gležnja ili one koje sežu do poda zbog čega najbolje izgledaju kada se nose uz visoke potpetice. Birati možete između kariranih uzoraka i jednobojnih modela, a izdvojili smo i model s efektnim zmijskim uzorkom u crvenoj boji – za svakoga ima ponešto!

U raznim bojama: 15 vesti i pulovera koje ćete nositi na traperice, suknje i haljine

Krojevi odgovaraju i ženama krupnije i sitnije građe, s više ili manje izraženim oblinama. U fotogaleriji na početku teksta razgledajte 15 ponuđenih modela hlača idealnih za jesen koje se mogu nositi gotovo cijelu godinu.

C&A, 226 kn Foto: Internetska stranica trgovine

Salsa (Europa 92), 527,04 kn Foto: Internetska stranica trgovine

Shein, 128 kn Foto: Internetska stranica trgovine