Adriana Lima i njezin partner Andre Lemmers zajedno su bili na premijeri filma "Air" redatelja Benna Afflecka, koji se bavi nastankom linije obuće "Air Jordan".

Galerija

Bivša anđelica brenda Victoria's Secret na crveni tepih u Los Angelesu stigla je u crvenoj haljini brenda Dolce & Gabbana.

Haljina dužine do gležnjeva prati liniju tijela. Ima duge rukave i naborani dio s efektnom trakom po sredini, napravljenom od istog materijala kao haljina.

Slavna manekenka haljinu je uparila s crvenim salonkama s vrtoglavo visokom potpeticom i crvenom clutch torbicom, a vatreno izdanje dodatno je začinila crvenim ružem za usne, kao i crvenom manikurom, dok je svoju dugu tamnu kosu imala raspuštenu, s razdjeljkom sa strane i glamuroznim valovima.

Jedini detalj koji nije pratio crvenu temu bile su efektne viseće naušnice.

Adriana Lima blistala je u crvenom od glave do pete Foto: Profimedia

Manekenka je svojim izdanjem potvrdila da su crvene kombinacije od glave do pete stvorene za privlačenje pažnje, ali i da izgledaju odlično.

Adriana Lima: Model traperica koji pristaje svim ženama bez obzira na konfekcijski broj

Iako se mnoge dame ne bi tako lako odvažile na takva izdanja, poticaj da i vi ponekad zablistate u crvenom od glave do pete možda vam daju slavne dame u našoj galeriji koje također vole zablistati u toj vatrenoj boji.

Tessa Thompson Foto: Profimedia