Adriana Lima i njezin partner Andre Lemmers zajedno su bili na premijeri filma "Air" redatelja Benna Afflecka, koji se bavi nastankom linije obuće "Air Jordan".

Galerija Adriana Lima Adriana Lima u crvenoj kombinaciji Andre Lemmers i Adriana Lima +6 Adriana Lima blistala je u crvenom od glave do pete

Bivša anđelica brenda Victoria's Secret na crveni tepih u Los Angelesu stigla je u crvenoj haljini brenda Dolce & Gabbana.

Haljina dužine do gležnjeva prati liniju tijela. Ima duge rukave i naborani dio s efektnom trakom po sredini, napravljenom od istog materijala kao haljina.

Slavna manekenka haljinu je uparila s crvenim salonkama s vrtoglavo visokom potpeticom i crvenom clutch torbicom, a vatreno izdanje dodatno je začinila crvenim ružem za usne, kao i crvenom manikurom, dok je svoju dugu tamnu kosu imala raspuštenu, s razdjeljkom sa strane i glamuroznim valovima.

Jedini detalj koji nije pratio crvenu temu bile su efektne viseće naušnice.

Adriana Lima blistala je u crvenom od glave do pete Adriana Lima blistala je u crvenom od glave do pete (Foto: Profimedia)

Manekenka je svojim izdanjem potvrdila da su crvene kombinacije od glave do pete stvorene za privlačenje pažnje, ali i da izgledaju odlično.

Adriana Lima: Model traperica koji pristaje svim ženama bez obzira na konfekcijski broj Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima +1 Adriana Lima

Iako se mnoge dame ne bi tako lako odvažile na takva izdanja, poticaj da i vi ponekad zablistate u crvenom od glave do pete možda vam daju slavne dame u našoj galeriji koje također vole zablistati u toj vatrenoj boji.

Tessa Thompson Tessa Thompson (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju