Najpoznatija svjetska cirkuska trupa "Cirque du Soleil" gostuje u Los Angelesu sa svojom predstavom "Corteo". U losanđeleskoj dvorani Microsoft Theatre do 30. travnja održat će se ukupno 39 izvedbi predstave, a na premijernoj su se pojavila brojne poznate osobe.

Galerija

Među njima je bila slavna manekenka Adriana Lima sa svojom obitelji. Prelijepa Brazilka nije se previše pojavljivala u javnosti otkako je početkom rujna prošle godine rodila sinčića Cyana, ali sada se pomalo vraća pod svjetla reflektora.

Za ovu prigodu odjenula se u crno od glave do pete i odabrala kombinaciju sastavljenu od modnih klasika.

Adriana Lima Foto: Profimedia

Crne traperice kombinirala je s topom povišenog ovratnika i crnim blejzerom. Na nogama je imala "slingback" salonke s otvorenom petom, a od modnih dodataka odabrala je ručnu torbicu u crnoj boji.

Adriana Lima Foto: Profimedia

Model traperica koji je nosila modni stručnjaci opisuju kao univerzalan i kažu da pristaje baš svakoj ženi bez obzira na konfekcijski broj. "Skinny" traperice povišenog struka oblikuju tijelo, ali tajna je zapravo u boji koja mora biti tamna jer se upravo tako naglašava efekt izduživanja i oblikovanja figure.

Adriana Lima Foto: Profimedia

Tako su crne traperice najbolji odabir, a u stopu ih slijede tamnoplavi i tamnosivi modeli. Modni stručnjaci napominju i kako je važno da traperice nemaju nikakve isprane detalje jer ujednačena boja također ima velik utjecaj na efekt oblikovanja.

Adriana Lima na premijeri cirkuske predstave Foto: Profimedia