Najpoznatija svjetska cirkuska trupa "Cirque du Soleil" gostuje u Los Angelesu sa svojom predstavom "Corteo". U losanđeleskoj dvorani Microsoft Theatre do 30. travnja održat će se ukupno 39 izvedbi predstave, a na premijernoj su se pojavila brojne poznate osobe.

Galerija Adriana Lima Adriana Lima Adriana Lima +1 Adriana Lima

Među njima je bila slavna manekenka Adriana Lima sa svojom obitelji. Prelijepa Brazilka nije se previše pojavljivala u javnosti otkako je početkom rujna prošle godine rodila sinčića Cyana, ali sada se pomalo vraća pod svjetla reflektora.

Za ovu prigodu odjenula se u crno od glave do pete i odabrala kombinaciju sastavljenu od modnih klasika.

Adriana Lima Adriana Lima (Foto: Profimedia)

Crne traperice kombinirala je s topom povišenog ovratnika i crnim blejzerom. Na nogama je imala "slingback" salonke s otvorenom petom, a od modnih dodataka odabrala je ručnu torbicu u crnoj boji.

Adriana Lima Adriana Lima (Foto: Profimedia)

Model traperica koji je nosila modni stručnjaci opisuju kao univerzalan i kažu da pristaje baš svakoj ženi bez obzira na konfekcijski broj. "Skinny" traperice povišenog struka oblikuju tijelo, ali tajna je zapravo u boji koja mora biti tamna jer se upravo tako naglašava efekt izduživanja i oblikovanja figure.

Adriana Lima Adriana Lima (Foto: Profimedia)

Tako su crne traperice najbolji odabir, a u stopu ih slijede tamnoplavi i tamnosivi modeli. Modni stručnjaci napominju i kako je važno da traperice nemaju nikakve isprane detalje jer ujednačena boja također ima velik utjecaj na efekt oblikovanja.

Adriana Lima na premijeri cirkuske predstave Adriana Lima na premijeri cirkuske predstave (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju