Crveni tepih britanskih modnih nagrada – British Fashion Awards održan je sinoć u Royal Albert Hallu u Londonu. Amal Clooney bila je jedna od slavnih dama koja je privlačila pozornost svojom pojavom.

Galerija

Amal Clooney uvijek plijeni pozornost svojim modnim izborima, bez obzira na to gdje se nalazi. Ni crveni tepih British Fashion Awardsa nije iznimka u tome.

Odvjetnica za ljudska prava za tu je priliku odabrala svjetlucavu kreaciju sirena-kroja koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru na decentan način, a koja je mamila poglede iz svih kutova. Točnije nosila je haljinu Ateliera Versace.

Haljina bez rukava u boji kože bila je ukrašena zlatnim i brončanim aplikacijama koje su varirale u veličini i obliku te stvarale ombre efekt na crvenom tepihu.

Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 4 Foto: Profimedia

Ispod dugog poruba haljine provirivale su štikle u zlatnoj boji, a izdanje je dovršila zlatnom pismo-torbicom te nakitom iz Cartiera.

Uz tu kombinaciju sjajno se uklopio i make-up u nude nijansama. Za njezinu šminku i ovoga puta pobrinula se Charlotte Tilbury.

Štoviše, Amal Clooney pozvana je na British Fashion Awards kako bi svojoj dugogodišnjoj prijateljici, šminkerici i poduzetnici uručila posebnu nagradu za njezin doprinos modi – a koji uključuje rad s više od 100 dizajnera, na više od 180 naslovnica časopisa i više od 600 editorijala i reklamnih kampanja.

Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 1 Foto: Profimedia