Crveni tepih britanskih modnih nagrada – British Fashion Awards održan je sinoć u Royal Albert Hallu u Londonu. Amal Clooney bila je jedna od slavnih dama koja je privlačila pozornost svojom pojavom.

Galerija Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 2 Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 4 Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 3 +0 Amal Clooney i Charlotte Tilbury na British Fashionm Awardsima

Amal Clooney uvijek plijeni pozornost svojim modnim izborima, bez obzira na to gdje se nalazi. Ni crveni tepih British Fashion Awardsa nije iznimka u tome.

Odvjetnica za ljudska prava za tu je priliku odabrala svjetlucavu kreaciju sirena-kroja koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru na decentan način, a koja je mamila poglede iz svih kutova. Točnije nosila je haljinu Ateliera Versace.

Haljina bez rukava u boji kože bila je ukrašena zlatnim i brončanim aplikacijama koje su varirale u veličini i obliku te stvarale ombre efekt na crvenom tepihu.

Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 4 Amal Clooney zablistala je u haljini Ateliera Versace (Foto: Profimedia)

Ispod dugog poruba haljine provirivale su štikle u zlatnoj boji, a izdanje je dovršila zlatnom pismo-torbicom te nakitom iz Cartiera.

Uz tu kombinaciju sjajno se uklopio i make-up u nude nijansama. Za njezinu šminku i ovoga puta pobrinula se Charlotte Tilbury.

Štoviše, Amal Clooney pozvana je na British Fashion Awards kako bi svojoj dugogodišnjoj prijateljici, šminkerici i poduzetnici uručila posebnu nagradu za njezin doprinos modi – a koji uključuje rad s više od 100 dizajnera, na više od 180 naslovnica časopisa i više od 600 editorijala i reklamnih kampanja.

Amal Clooney na British Fashion Awardsima u haljini Ateliera Versace - 1 Amal Clooney i Charlotte Tilbury na British Fashionm Awardsima (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju