Sanja, Marinko i Zec održali su koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. U najvećim hitovima grupe Novi fosili uživali su brojni posjetitelji, a među njima je bila i poznata Splićanka Ana Sasso, bivša Miss Jugoslavije i zvijezda kultne reklame za sok.

Puna koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog bila je znak da se publika nije zasitila svevremenskih hitova Novih fosila uz koje su odrastale i koje vole mnoge generacije. Koncert nije propustila ni Ana Sasso, nekadašnji seks-simbol i Miss Jugoslavije 1982. godine, koja se na natjecanju za Miss svijeta plasirala među 15 najboljih.

Poznata Splićanka i u 60. godini života izgleda sjajno, a mladenačke odjevne kombinacije, kakvu je nosila i na koncertu u Lisinskom, pristaju joj savršeno. Laganiji bijeli pulover s pletenicama Ana je nosila uz plave traperice s lagano izlizanim dijelovima trapez-kroja. Traperice imaju široki rub i vidljivi žuti konac, zbog čega podsjećaju na originalne trapezice kakve su se nosile šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Đurđa Tedeschi: "Bombastične" štikle u koje su zaljubljene žene diljem svijeta

Originalan odabir obuće koji dokazuje da je Leonarda Lončar bezrezervno svoja

Trapez kroj također je vrlo popularan jer laska ženskoj figuri izdužujući je i čineći je vitkijom. Za maksimalno dobar dojam trapezice je najbolje nositi uz visoke potpetice, kako je učinila i Ana Sasso. Bivša misica odjevnu kombinaciju podigla je čizmama žarko crvene boje na špic i visoku tanku potpeticu.

Koliko se dobro provela na koncertu, Ana Sasso pokazala je i kada je, poput prave obožavateljice, u zanosu bacila grudnjak na pozornicu.