Antonija Mišura-Sandrić odlično nosi urbane street style kombinacije te ih rado pokazuje na svojim društvenim mrežama kao inspiraciju za modne igre.

Galerija

Bivša hrvatska košarkašica nedavno je na svojem Instagramu demonstrirala kako se s jednostavnim odjevnim komadima može složiti trendovska i nosiva dnevna kombinacija idealna za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Antonija Mišura-Sandrić za šetnju gradom odlučila se za crne tajice te ih sparila s kratkom zimskom jaknom podstavljenom umjetnom krznom. Iako je riječ o vrlo ležernom izdanju za hladniji dio godine, bio je sastavljen od komada koji ističu ženstvene adute.

Izdanje je zaokružila s crnim parom gležnjača na vezanje koje imaju i povišenu potplatu. Ovaj tip obuće popularizirao je britanski brend dr. Martens još sedamdesetih godina prošlog stoljeća kada su ih nosili punkeri i drugi buntovnici s razlogom.

Prvi model popularnih marti osmislio je njemački liječnik Kläus Märtens nakon drugog svjetskog rata kad je iščašio nogu na skijanju i shvatio da mu klasične vojničke čizme nisu ugodne za nošenje te da treba neku bolju alternativu.

Model se kroz godine mijenjao, a danas postoje različite varijante tih čizama s obzirom na boju, visinu sara, materijal, broj rupa i slično. Danas ga nose i alternativke i šminkerice, a podjednako dobro izgledaju uz tajice i mini haljine.

Antonija Mišura Sandrić: Kaput koji podiže svaku, pa i najdosadniju kombinaciju

Antonija Mišura Sandrić: Traperice koje vizualno sužavaju noge i čine ih dužima

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih gležnjači na vezanje po uzoru na Antoniju Mišuru-Sandrić.

 

Shoe Be Do, dr. Martens Vegan Jadon II čizme, 184,63 eura Foto: Internetske stranice proizvođača