Ljeto sa sobom uvijek donese neke nove trendove u ljepoti, a oni ne zaobilaze niti manikure. U današnje vrijeme trendovi nastaju na društvenim mrežama, a one su ovih dana prepune aperol spritz manikura.

Galerija

Inspirirani omiljenim ljetnim pićem, ovi nokti dolaze u raznim nijansama narančaste, savršeno naglašavajući preplanuli ten i stvarajući onaj pravi, ljetni dojam.

Od svijetlih pastelnih tonova do dubokih i vibrantnih, stvaraju vizualni efekt koji podsjeća na zalaske sunca i pjenušave ljetne večeri. Ova manikura nije samo estetski privlačna, već i savršeno pristaje uz preplanuli ten, a žene ističu da je upravo to jedan od najvećih pluseva ove efektne manikure.

I baš su zato korisnice društvenih mreža prigrlile ovaj trend. Aperol Spritz nokti oduševili su ljubiteljice minimalizma, ali i žene koje vole eksperimentirati s ljetnim manikurama.

Stoga na društvenim mrežama možemo pronaći jednostavne primjere u raznim narančastim nijansama, ali i one koji uključuju šljokice ili pak krišku naranče.

Aperol Spritz nokti Foto: Instagram@paintedbyjools

Ako vam se svidjela ova vesela i profinjena manikura, zavirite u galeriju na početku teksta i pronađite primjerak koji možete pokazati u svom omiljenom salonu.

Aperol Spritz nokti Foto: Instagram@avrnailswatches

Provjerite koja još manikura naglašava preplanuli ten, a žene je obožavaju.

Ljeto je, nek' se sjaji: Metalik manikura hit je i ove godine

Nježna manikura bit će najveći hit ovog ljeta, a još i naglašava preplanuli ten

Nova manikura posebno će se svidjeti ljubiteljicama minimalizma