Proljeće je već na samome vrhuncu, a to možemo vidjeti i po efektnim manikurama na društvenim. Iako ove sezone ne postoje točno određeni trendovi u manikurama, mnoge žene ističu kako je jednostavnost njihov prvi izbor.

Galerija Minimal art nokti Minimal art nokti Minimal art nokti +8 Minimal art nokti

Ružičaste nijanse, prirodni efekt, bezvremenska francuska manikura, cvijeće na noktima, crveni lak koji je mnogima postao najdraži detalj tijekom cijele godine – samo su neki od primjera uređenja noktiju koji baš nikad neće izaći iz mode i kojima se uvijek vraćamo.

Inspiracija u današnje vrijeme nastaje na društvenim mrežama, a već kratkim pogledom na fotografije influencerica možemo vidjeti da su novi nokti trenutačno najpopularniji.

Minimal art nokti Minimal art nokti (Foto: Instagram@mani_concept_)

Radi se o noktima koje su žene nazvale minimal art, odnosno minimalistička umjetnost, a njihov je glavni motiv neki geometrijski, cvjetni ili kakav drugi detalj koji izgleda poput sitne tetovaže na notkima.

Minimal art nokti Minimal art nokti (Foto: Instagram@elbebeauty)

Zavirite u galeriju na početku teksta i inspirirajte se primjerima minimalističke umjetnosti na noktima.

Minimal art nokti Minimal art nokti (Foto: Instagram@press_reset_nails (2))

Manje je više i na noktima: Prirodna manikura veliki je proljetni trend Zendayina prirodna manikura s dodjele Oscara 2024. Emma Stone s prirodnom manikurom Kylie Jenner voli +7 Meg Ryan ponosno pokazuje prirodne nokte Proljeće na noktima: 15 fotografija cvjetnih manikura koje će vas inspirirati Cvjetna manikura Cvjetna manikura Cvjetna manikura +11 Cvjetna manikura 10 ideja za manikure koje će se nositi ovog proljeća Proljetni nokti Proljetni nokti - 10 Proljetni nokti - 9 +8 Proljetni nokti - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju