Bez obzira jeste li odrasli uz Barbie ili ste tek sada otkrili njezinu čaroliju, ovaj film osvojio je srca milijune djece i odraslih, puno prije svog prikazivanja. Karizmatična Margaret Robbie i šarmantni Ryan Gosling nedvojbeno pojačavaju čaroliju filma, uvlačeći publiku u svijet fantazije i ljepote. Barbie nas vodi na očaravajuća putovanja, puna prijateljstva, avanture i vrijednih životnih lekcija. Ružičaste odjevne kombinacije i njen besprijekoran izgled već su dugo amblem ljepote i stila. Zato zahvalimo Barbie za ružičastu maniju koja je zahvatila grad i donijela super prilike.

Barbie manija na popularnom webshopu Rox Beauty donosi posebne popuste na sve ružičaste beauty uređaje, a uz svaki kupljeni uređaj Barbie lutka je poklon. O kakvim uređajima se radi i kakve benefite nose pročitajte u nastavku.

Nuface Mini Sandy Rose prenosiv je mikro strujni uređaj koji zahvaća mišićna vlakna na području lica kako bi se postiglo trenutno zaglađivanje bora i finih linija te je na taj način koža lica zategnuta, tonirana i oblikovana. PMD Clean Pro Rosenquartz koristi Active Warmth toplinsku terapiju za otvaranje pora s dragim kamenom, ružičastim kvarcom, koji eliminira toksine, umanjuje crvenilo te pospješuje elastičnost kože. Zagrijavanje kože potiče bolju apsorpciju kozmetičkih preparata, SonicGlow tehnologijom pulsiranja dubinski čisti kožu sa 7 000 pulsacija u minuti.

PR Foto: PR

Personal MicroDerm Pro Blush najnapredniji je uređaj za mikro dermoabraziju koji se trenutno nalazi na tržištu. Tjednim tretmanima PMD Pro Blush uređajem umanjujete pojavu finih linija i bora, proširenih pora, tamnih mrlja te izjednačavate ton kože i teksturu kože. Blush uređajem umanjujete pojavu finih linija i bora, proširenih pora, tamnih mrlja te izjednačavate ton i teksturu kože.

PR Foto: PR

PMD KISS uređaj pruža pametan anti-age tretman koji rezultira punijim usnama. Specijalno kreiran serum na bazi hijaluronske kiseline i snažna formulacija ključnih aktivnih sastojaka potiče dodatnu produkciju kolagena vaših usana te pruža momentalno povećanje volumena vaših usana.

PR Foto: PR

Dermaflash Luxe+ uređaj sigurno i nježno uklanja mrtve stanice kože i neželjene dlačice. Oštrice ovog uređaja pružaju vrhunsku udobnost i preciznost, te maksimalnu zaštitu i bez brige naše dame, Dermaflash Luxe+ ne potiče gušći rast dlačica. Pored njega svoje mjesto u našoj posebnoj ponudi našao je i Dermaflash MINI, koji je zbog svog dizajna pogodan za putovanja.

Dermaphore Icy Pink snagom ultrazvučne tehnologijom odčepljuje pore i pospješuje učinkovitost Vaše omiljene rutine u njezi kože. Klinički je dokazan i siguran je za sve dobi, tonove i tipove kože - čak i za osjetljivu kožu. Prilagođena zakrivljena lopatica od nehrđajućeg čelika klizi preko kože za trenutno djelovanje bez iritacije.

Barbie Mania je zaista zakon!