Bez obzira jeste li odrasli uz Barbie ili ste tek sada otkrili njezinu čaroliju, ovaj film osvojio je srca milijune djece i odraslih, puno prije svog prikazivanja. Karizmatična Margaret Robbie i šarmantni Ryan Gosling nedvojbeno pojačavaju čaroliju filma, uvlačeći publiku u svijet fantazije i ljepote. Barbie nas vodi na očaravajuća putovanja, puna prijateljstva, avanture i vrijednih životnih lekcija. Ružičaste odjevne kombinacije i njen besprijekoran izgled već su dugo amblem ljepote i stila. Zato zahvalimo Barbie za ružičastu maniju koja je zahvatila grad i donijela super prilike.

Barbie manija na popularnom webshopu Rox Beauty donosi posebne popuste na sve ružičaste beauty uređaje, a uz svaki kupljeni uređaj Barbie lutka je poklon. O kakvim uređajima se radi i kakve benefite nose pročitajte u nastavku.

Nuface Mini Sandy Rose prenosiv je mikro strujni uređaj koji zahvaća mišićna vlakna na području lica kako bi se postiglo trenutno zaglađivanje bora i finih linija te je na taj način koža lica zategnuta, tonirana i oblikovana. PMD Clean Pro Rosenquartz koristi Active Warmth toplinsku terapiju za otvaranje pora s dragim kamenom, ružičastim kvarcom, koji eliminira toksine, umanjuje crvenilo te pospješuje elastičnost kože. Zagrijavanje kože potiče bolju apsorpciju kozmetičkih preparata, SonicGlow tehnologijom pulsiranja dubinski čisti kožu sa 7 000 pulsacija u minuti.

PR PR Foto: PR

Personal MicroDerm Pro Blush najnapredniji je uređaj za mikro dermoabraziju koji se trenutno nalazi na tržištu. Tjednim tretmanima PMD Pro Blush uređajem umanjujete pojavu finih linija i bora, proširenih pora, tamnih mrlja te izjednačavate ton kože i teksturu kože. Blush uređajem umanjujete pojavu finih linija i bora, proširenih pora, tamnih mrlja te izjednačavate ton i teksturu kože.

PR PR Foto: PR

PMD KISS uređaj pruža pametan anti-age tretman koji rezultira punijim usnama. Specijalno kreiran serum na bazi hijaluronske kiseline i snažna formulacija ključnih aktivnih sastojaka potiče dodatnu produkciju kolagena vaših usana te pruža momentalno povećanje volumena vaših usana.

PR PR Foto: PR

Dermaflash Luxe+ uređaj sigurno i nježno uklanja mrtve stanice kože i neželjene dlačice. Oštrice ovog uređaja pružaju vrhunsku udobnost i preciznost, te maksimalnu zaštitu i bez brige naše dame, Dermaflash Luxe+ ne potiče gušći rast dlačica. Pored njega svoje mjesto u našoj posebnoj ponudi našao je i Dermaflash MINI, koji je zbog svog dizajna pogodan za putovanja.

Dermaphore Icy Pink snagom ultrazvučne tehnologijom odčepljuje pore i pospješuje učinkovitost Vaše omiljene rutine u njezi kože. Klinički je dokazan i siguran je za sve dobi, tonove i tipove kože - čak i za osjetljivu kožu. Prilagođena zakrivljena lopatica od nehrđajućeg čelika klizi preko kože za trenutno djelovanje bez iritacije.

Barbie Mania je zaista zakon!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju